Bierbelevenis

Ontdek nu de geheimen van deze goudgele drank!

Vanaf: € 21,00 p.p.

Wist je dat…

  • Bier een natuurlijk product is dat voor 93% uit water bestaat? Daarnaast bevat het koolhydraten, eiwitten, mineralen en vitamines
  • Bierbrouwen al minstens 5000 jaar oud is?
  • Alcoholvrij bier een ideale isotone sportdrank is om het vochtgehalte en de diverse voedingsstoffen weer op peil te krijgen na lichamelijke inspanning?
  • Een glas pils van 25cl 110 kcal bevat? Een glas halfvolle melk (25cl) bevat 120 kcal. Een bruine boterham met kaas (40+) telt 165 kcal. Een glas pils is, zoals veel wordt gedacht, qua calorieën niet gelijk aan twee boterhammen.
Vanaf 6 personen
1,5 uur tot 3,5 uur
Centrum
Binnenactiviteit
6 personen
Wissen
    Reset options
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Locatie:

In het centrum van Breda word je hartelijk ontvangen in een gezellig café. Hier staat een ervaren bierkenner voor je klaar om jullie mee te nemen op de ontdekkingsreis voor het reilen en zeilen van bier!

Bierbelevenis:

Tijdens de bierbelevenis ga je vijf verschillende bieren proeven. Je leert niet alleen wat je drinkt maar ook hoe je je bier kunt analyseren. Daarnaast kom je leuke anekdotes en kenmerken over het bier te weten. Waarom wordt het bier in een speciaal glas geschonken? En wat is de invloed van vrouwen op de ontwikkeling van het bier? Onze instructeur houdt tussendoor een kleine quiz om te bepalen wie de echte bierkenner van de groep is. Wie kan het beste proeven en heeft de meeste kennis paraat?

We sluiten de bierbelevenis af met een ware tapwedstrijd waar de teams het tegen elkaar opnemen om het perfecte biertje te tappen!

Hapjes:

Tijdens de proeverij eet u tussendoor stokbrood met zout om de smaken weer te neutraliseren en u het volgende biertje perfect kunt analyseren. Daarnaast krijgt u een bittergarnituur geserveerd om de inwendige mens te verzorgen.

Dit programma is inclusief:

  • Deskundige begeleiding
  • Vijf bieren om te proeven
  • Bittergarnituur

Maak je programma compleet met deze uitjes…

Extra informatie

Min. group

Vanaf 6 personen

Tijd

1,5 uur tot 3,5 uur

Locatie

Centrum

Type activiteit

Binnenactiviteit

Chat met ons!